MIKS ON VAJA HARJUTADA?

BUDISTLIKUD PRAKTIKAD PÕHINEVAD SOGYAL RINPOCHE ÕPETUSTEL MEDITATSIOONIST, ARMASTAVAST HOOLIVUSEST JA TONGLENIST

5.-6. oktoobril 2013 Budakojas, Luha tn. 1-6, Tallinn algusega kell 10.00
Selle nädalalõpu jooksul saate eheda kogemuse neist harjutustest ning leiate kõik vajalikud vahendid, et tuua neist tulenev hüve oma elu igasse aspekti. Osalema on oodatud nii kogenud mediteerijad kui ka need, kes kes pole meeleharjutustega varem kokku puutunud.
Lisaks (üld)meditatsioonile tegeleme ka Armastava Hoolivuse (metta-bhavana) harjutamisega, mis arendab meie loomulikku võimet olla avatud ja armastava südamega. Viimaks pühendame end Tongleni praktikale (hingamisel põhinev andmise ja vastuvõtmise harjutus: sissehingamisel teiste kannatuse ja valu enda peale võtmine ning väljahingamisel oma õnne, heaolu ning meelerahu teistele andmine).

——————–

Jane Packham on sündinud Sydneys, Austraalias ning õppinud ja harjutanud Tiibeti budismi Sogyal Rinpoche juhendamisel aastast 1994. Ta on osalenud Tiibeti budismi süvaõppe programmides (shedra) ning läbinud kaks 3-aastast eralduslaagrit (retreat).
1997. aastast alustas ta Lerab Lingis Sogyal Rinpoche õpetustega koondamisega, osaledes siiani Rigpa õppekavade loomisel ja keskendudes eriliselt Ngöndro (Guru Jooga) kui ka Vajrayana harjutuste, ning tervenemise ja suhete teemadele.
Kuna Jane jääb Eestisse 10. oktoobrini, on võimalik temaga kokku leppida personaalsete kohtumise osas peale nädalalõpukursuse toimumist.

Osalustasu: 65 eurot (täiskasvanu), 45 eurot ((üli)õpilane, pensionär).
REGISTREERIMINE
e-posti teel: info@rigpa.ee, lisateave: 5236797 (Riina)
Registreerimise kinnitab ettemaks ca 50%
Clemens & Tütred, OÜ konto nr 221051520046
(selgitus: meditatsioonikursus)

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.